Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

fets d'engrunes

relats de ficció . relatos de ficción

  • 0
    Mecenes
  • 26.94
    total

Viatge al Sud d'Anglaterra

Confinada a casa recordo sortides que feia.

El 2018 vaig viatjar amb uns amics al Sud d'Anglaterra i vaig prendre apunts. ;) Et proposo emplenar els buits (?) amb les paraules següents:

Set & Sisters; Guilford; Stonehedge; Salisburry; Winchester

un cop assolit el cim de ? , observa la bellesa del paisatge  i li cau la mirada, ressegueix la línia que dibuixen les roques blanques  fins el mar tèrbol.

 

Catifes de flors embolcallen els camins que porten al Castell de ?. A la tarda, va dirigir-se a la Catedral de maho vist i va acomiadar-se de la ciutat.

 

Acabat d’arribar a ? va veure sobrevolar uns corbs. “Ella, a part residus, deixaria algun llegat a les generacions futures? Un pensament fugisser que no va trascendir i va oblidar  quan llegí l’eslogan en el bus llançadora que va captar la seva atenció: “Your path to the past”. Era un bon eslogan.

 

Va arribar a les 10 del matí. No havien obert. Abans d’entrar a Old Sarum, encara mig adormida, va desclucar els ulls i va quedar fascinada per l’estampa de colors grisos, granate i verds que oferia la ciutat de ? i la seva grandiosa Catedral. Quan  més tard va apropar-se a veure-la, va empetitir davant la seva immensitat.

 

Es va deixar portar pels carrers de ?. El soroll de les rodes de la maleta embrutava la música del carrer.

Asseguda davant la catedral de ? apreciava sola la mescla de colors i gustos plens d’història de la chia combinada amb el mango i la magrana.


Solucions:
1. Set & Sisters 2. Guilford 3. Stonehedge 4. Salisburry 5. Winchester 6. Whinchester